Mielipiteet kaavaluonnoksesta - kaupungin ilmoitus, 13.6.2017

Satava-Kakskerran osayleiskaavan luonnoksen nähtävilläolo päättyy tänään – Mielipiteitä voi jättää edelleen

Satava-Kakskerran osayleiskaavan luonnosvaiheen mielipiteiden jättämisestä on tullut jonkin verran kyselyjä. Vaikka nähtävilläolokuulutuksessa pyydettiin mielipiteitä 13.6. mennessä, voi mielipiteitä jättää edelleen koko kaavaprosessin ajan. Mielipiteet huomioidaan siihen valmisteluvaiheeseen, joka kaavoituksessa on menossa mielipiteen jättöhetkellä.

Mielipiteet voi lähettää sähköpostilla olavi.ahola@turku.fi tai postissa

Ympäristötoimiala
Yleiskaavainsinööri Olavi Ahola
20101 Turku

Luonnosvaiheen jälkeen seuraa ehdotusvaihe. Kaavaehdotuksen päätöksentekovaiheessa ehdotuksesta voi jättää virallisen muistutuksen.

Kaavan materiaalit löytyvät kaavahausta http://ympto.turku.fi/ympakaavi/sivut/Kaavoitus/sivut/Yleiskaavoitus/sivut/Yleiskaavat.php?lang=suomi&content=Kaavahaku&Kaavatunnus=10/2013

Materiaalia löytyy myös Kakskertaseuran nettisivuilta www.kakskertaseura.fi

Mukavaa kesää,

Risto Lahtinen