Neulomakerho kesällä; seuraava tapaaminen 1.8.

Kaikille Kakskertaseuralaisille avoin neulomakerho aloitti kesän kokoontumiset laitureilla. Ensimmäinen kokoontuminen oli Brinkhallin kartanon laiturilla 6.6. 10 naisen voimin. Laiturisarja jatkuu seuraavasti:

Viikolla 25 eli 20.6. tapaamme kello 17:45 Kulhonvalkaman laiturilla Papinsaaressa Hirvensalossa, josta matkaamme veneellä Santran luo Kulhon saareen.

Viikolla 27 eli 4.7. laskeudumme Korterannantietä alas Liisan laiturille normaaliin aikaan eli kello 18-20.

Viikolla 29 eli 18.7. tapaamme Halssinpellontien päässä Piian luona kello 18-20.

Viikolla 31 eli 1.8. kello 18-20 pääsemme Kakskerran järven rantaan Pian luo Lehtikuusitien päähän ja mikäli on kiinnostusta, voimme Pian luona värjätä lankoja kool-aid väreillä tai elintarvikeväreillä. Käsiteltävät langat (nalle-langan vahvuista) pitää toimittaa aiemmin Pialle. Hän lupasi tehdä niistä neulomakoneella "laatat" valmiiksi, jotka värjätään.

Kesän viimeinen kerta on viikolla 33 eli 15.8., jolloin matkaamme Latosaareen Susun luo. Lähtö on kello 17:45 Niittysaarentien päässä olevalta parkkipaikalta veneellä kohti Latosaarta.

Tervetuloa mukaan!