Talviset missiotreffit Hennalassa, 11.3.2018

Martin seurakunnan järjestämä tapahtuma talviset missiotreffit Satavan saarella Hennalassa kokosi jälleen saarelaisia yhteen.

Paikalle oli tullut perinteiseen tapaan soppatykin ja linnunpönttörakentamisen kanssa Kakskerran Erä, joka hoiti myös pysäköinnin järjestelyt. Kakskerran VPK:n hälytysosastolaiset olivat paikalla eläinpelastusautolla ja naisosasto miehistöautolla. Autoihin sai käydä tutustumassa. Kakskerran Kaksoispisteen partiolaiset olivat olleet Hennalan pihassa leirillä ja yöpyneet talviteltoissa, joihin sai käydä tutustumassa. Partiolaisten järjestämällä tikkupullan paistopaikalla kävi myös jatkuva kuhina, välillä oli ihan jonoa paistamaan. Muurisen Seppo hoiti toista tulipaikkaa virallisella nuotiopaikalla, jossa sai paistaa seurakunnan tarjoamat makkarat. Kakskertaseura oli perinteisesti partiolaisten tikkupullapaikan vieressä kahvi- ja mehutarjoilulla. 

Suojainen sää sai lapset innostumaan lumesta. Pientä lumipalloilua ja pulkkamäen riemua oli havaittavissa. Oman suosionsa saivat myös paikalla ollut poni, jolla pienimmät pääsivät ratsastamaan. Raimo Västinsalon koira ihastutti myös lapsia, jotka hämmentyneinä katsoivat hyvin koulutetun koiran oppimia temppuja.

Kaksituntinen meni nopsaan hyvässä seurassa ja raikkaassa ilmassa, kertoi Piia ja kuvasi Jaana.

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle