Neulomakerho kotisohvilla, 13.4.2021

Edelleen vietetään neulomakerhoa kotisohvilla, kukin mitäkin tehden ja minkäkin vointisena. Yksi toipuu edelleen polvileikkauksesta, yksi on koronan kourissa, vaikka ensimmäinen rokotuskin saatu, yksi kävi mahallaan hieronnassa, kun hartiat eivät kestä tätä korona-ajan karanteenia altaasta ja toiset ovat saaneet rokotuksia tai toivovat saavansa niitä. Mutta nämä ovat näitä fyysisiä heikkouksia, joiden kanssa koitetaan elää, mutta sanoisin, että onneksi meillä on neulomakerho!

Neulomakerhon naiset himoavat jo kovasti ”kesälaitureille” ja tapaamaan toisiaan, missä vain ulkosalla sopivin etäisyyksin, mutta vielä pysytään sisällä yksi kerta kahden viikon päästä ja sitten kesäkuun alusta yritetään järjestää tapahtumat ulkosalla kahden viikon välein kuten aiemminkin. Seuratkaa näitä kotisivuja, niin päivämäärät ja paikat tarkentuvat tapahtumiin toukokuussa.

Naiset ovat ahkeria puuhaajia, sen huomaa jälleen kuvista. Kuvat eivät toki kerro kaikkea, sillä osa tuotteista on jo annettu eteenpäin ennen kuvan ottoa ja myöskin erään kissa söi jo kauniisti peratut kalat, sekin oikein kaunista ja vaativaa käsityötä. Kuten myös kauneuden näkeminen linssin läpi eli yksi joukostamme nauttii kauniiden asioiden kuvaamisesta ja ystävällisesti piristää meitä niillä ainakin sosiaalisessa mediassa. Joka tapauksessa ahkeria ovat naisten kädet. Nauttikaa jälleen kaikista kuvista, kun se on nyt parasta, mitä meillä on jaettavaksi ja innostukseksi toisillemme. Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja kuulumisiin jälleen kahden viikon päästä.
-Piia-

Kädentaitoja on monenlaisia, jopa ilman puikkoja tai neuloja:

 

 

 

« Takaisin Ajankohtaista -sivulle